Ziraat Bankası Promosyon Zammı 2025! 70 Bin TL Ödenecek!
Hakkâri İl Milli Eğitim Müdürlüğü, çalışanlarına ilişkin düzenlediği maaş promosyon ihalesinde ülkenin en yüksek teklifini alarak büyük bir başarıya imza attı. Toplam 5 büyük bankanın rekabet ettiği ihaleyi kazanan Ziraat Bankası, personel başına 70 bin lira tutarında rekor teklifiyle rekor kırdı.
Düzenlenen protokol töreninde Hakkâri İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz ile Ziraat Bankası Hakkâri Şube Müdürü Ferdi Cananoğlu, eğitim camiasını sevindirecek anlaşmaya imza atarak ilgili çalışanların yüzünü güldürdü. Söz konusu sözleşme çerçevesinde, kent genelindeki eğitim personelinin hesaplarına 15 Mayıs’ta toplamda 140,7 milyon liralık promosyon ödemesi gerçekleştirilecek.
İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:
"Bu anlaşma, Hakkâri'mizin fedakar eğitim neferleri için büyük bir kazanımdır. Ziraat Bankası'nın sunduğu bu rekor teklif, personelimizin ekonomik refahına önemli katkı sağlayacaktır.”
DİĞER İLLERE DE ÖRNEK TEŞKİL EDECEK
Yılmaz, promosyon ihalesi sürecine destek veren banka yetkililerine ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Ziraat Bankası Hakkâri Şube Müdürü Ferdi Cananoğlu ise, yaptığı açıklamada, "Eğitim camiasına yönelik bu destek paketini büyük bir memnuniyetle sunuyoruz. Personel başına 70 bin lira tutarındaki promosyon ödemesiyle sektörde yeni bir standart belirlediğimize inanıyoruz" dedi.
Rekor kıran bu sözleşmenin, özellikle Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki diğer kentler için de örnek teşkil edeceği düşünülürken, eğitim sendikaları, bu tür yüksek promosyonlu anlaşmaların personelin motivasyonunu artıracağını ve mesleki memnuniyeti yükselteceğini ifade ediyor.