Murat Ülker ile İsmail Tayyar Buluştu mu? İddialara Ülker'den Açıklama!

Murat Ülker ile İsmail Tayyar Buluştu mu? İddialara Ülker'den Açıklama!
İş dünyasının öne çıkan isimlerinden Murat Ülker ile eski ortağı İsmail Tayyar'ın bir araya geldiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Para Dergisi'nde yer alan "Gizemli Ziyaret" başlıklı haberde, Pladis Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker'in, Modern Çikolata'nın sahibi İsmail Tayyar'la görüştüğü öne sürüldü. Ancak Ülker, iddiaları yalanlayarak resmi bir açıklamada bulundu.

Eski Ortaklık, Yeni İşbirliği mi?
Haberde, 10 yıl önce sona eren ortaklığın yeniden başlayıp başlamayacağına dair sorular gündeme getirildi. "Bu bir dost ziyareti mi yoksa yeni bir işbirliğinin ilk adımları mı?" sorusuna yanıt aran yazı, iş çevrelerinde merak uyandırdı.

Ülker'den Resmi Açıklama
PD'nin ulaştığı kaynaklar, iddiaların asılsız olduğunu belirtti. Murat Ülker'in, haberi yalanlayan bir e-posta gönderdiği öğrenildi. Ülker, İsmail Tayyar'la herhangi bir görüşme yapılmadığını ve böyle bir planın olmadığını iletti.

Tarafların Geçmişi
İsmail Tayyar, bir dönem Ülker'in ortağı olarak biliniyordu. Karaman merkezli Modern Çikolata'nın kurucusu olan Tayyar, Biskot Bisküvi ve Çikolata markalarıyla sektörde adını duyurmuştu. İki ismin geçmişteki ortaklığı, yeni bir işbirliği spekülasyonlarını da beraberinde getirmişti.