Turkcell’de 2 Ay Boyunca İnternet Faturaları Ücretsiz Oldu!
Turkcell Superonline, bireysel müşterilerine yönelik yeni bir kampanya düzenledi. Fiber internet ve TV+ hizmetlerini bir arada sunan bu özel teklifle beraber aboneler, aboneliklerinin ilk 2 ay hiçbir ücret ödemeyecek.
Söz konusu kampanya çerçevesinde aboneler, TV+ Ekstra paketi ile UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarını, güncel dizileri ve çocuklar için özel hazırlanmış içerikleri kesintisiz takip edebilecek.
Fiber internet aboneleri ise herhangi bir bağlantı ücreti ödemek zorunda kalmayacak. Kampanya kapsamında, başka bir internet sağlayıcısından geçiş yapacak kişilerin 2 bin 400 liraya kadar olan cayma ücretlerinin Superonline tarafından karşılanacak.
12 AYLIK TAAHHÜT YAPILMASI GEREKİYOR
Bu kampanyaya katılmak isteyenlerin 12 aylık taahhütte bulunması gerekiyor. Kampanyanın mevcut ve yeni bireysel müşterilere açık olduğu öğrenilirken, başvurular Turkcell mobil uygulamasından, 0532 532 0000 numaralı çağrı merkezinden veya superonline.net resmi internet sitesinden kolaylıkla yapılabilecek.
Superonline yetkilileri, bu kampanyayla abonelerine en kaliteli internet ve eğlence deneyimini en cazip koşullarda sağlamayı amaçladıklarını duyurdu. Özellikle Avrupa futbolunun en prestijli organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarını takip etmek isteyen spor tutkunları için bu kampanyanın büyük bir fırsat olduğu ifade edildi.
Kampanyanın 31 Aralık’a kadar geçerli olacağı öğrenilirken, sınırlı sayıda kontenjanın dolabileceği belirtildi. İnternet hızı ve içerik kalitesi konusunda sektör öncüsü olan Turkcell Superonline, bu kampanya sayesinde müşteri portföyünü genişletmeyi planlıyor.