MAAŞ ÇOK, TEPKİ YOK! EZİLEN ESNAF, 3 MAAŞLI BAŞKAN…

Karaman'da faaliyet gösteren esnaf ve işletme sahiplerinin, muhasebeciler tarafından talep edilen noter defter tasdiki ve kırtasiye malzemesi ücreti adı altında fahiş fiyatlar konusundaki tepkileri büyüyor.

Karaman'da faaliyet gösteren esnaf ve işletme sahiplerinin, muhasebeciler tarafından talep edilen noter defter tasdiki ve kırtasiye malzemesi ücreti adı altında fahiş fiyatlar konusundaki tepkileri büyüyor. Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanı Selahaddin Pekoğlu'nun, bu konuda sessiz kalması ise şehir genelinde tartışmalara neden oluyor.
Erkek berber dükkanı işleten Pekoğlu, aynı zamanda Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı, Karaman Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığı ve Kirişçi Mahallesi Muhtarlığı görevlerini üstleniyor. Ancak, Pekoğlu'nun bu görevlerinden dolayı çoklu maaş alması, esnafların öne sürdüğü fahiş ücretlerin kendisini etkilemediği şeklinde yorumlanıyor.
Esnaf ve işletme sahipleri, oda başkanından konuyla ilgili bir açıklama beklerken, Pekoğlu'nun bu durumuyla ilgili kamuoyunda tepki olup olmayacağı merak konusu. Aynı zamanda, birçok yerden maaş alan Pekoğlu'nun, esnafın mali sıkıntılarına duyarsız kaldığı iddiaları, şehir genelinde konuşulan bir başka konu haline gelmiş durumda.
 

karaman haber karaman habercisi karaman haber siteleri karaman haber vefat edenler karaman haber ajansı