KOLTUK DAR MI GELDİ ?

Aklı mı karıştı ? Ankara'nın 'bağlarında' yurt edindi

“ZOR GELİR SANA ANKARA, GÖREVİNİ BİR TAMAMLA”

Aklı mı karıştı ? Ankara'nın “bağlarında” yurt edindi.

KOLTUK DAR MI GELDİ ? İYİ ADAM ANKARA’DA MAKAMA GÖZ DİKTİ

KARAMAN’da  İYİ Partinin tek Belediye Başkanı Atilla Zorlu, Ankara Çankaya Merkezde eşinin üzerine lüks bir daire satın aldı. Başkan Zorlu, parti genel merkezinde kurmayları da sık sık ziyaret ederken yaptığı bu hamlelerle yaklaşan seçimler öncesinde milletvekili adaylığı için daha şimdiden boy gösterdi.

2019 yerel seçimlerde Karaman’ın Ermenek İlçesinde Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanan Atilla Zorlu’nın son aylarda Ankara temaslarını artırdığı gözlendi.

Karaman’da öncesinde akademisyen kimliği ile tanınan ve geçmiş dönemlerde de siyasette boy gösteren İlçe Belediye Başkanı Atilla Zorlu’nun daha şimdiden Milletvekili adayı olabilmek için Ankara’da parti kurmayları ile görüşme çabası içinde olduğu ortaya çıktı.

İYİ Parti’den Karaman Ermenek Belediye Başkanlığı görevine halen devam eden Atilla Zorlu’nun, bu ziyaret ve temaslardan partisi Karaman İl Teşkilatının haberi var mı, yok mu ?, bilinmez ama;  özellikle yaptığı sık ziyaretlerle de birçok yöre sakinlerinin de “Yoksa Başkan buralardan gidecek mi ?” sorusuyla kafaları karıştırdı.

ÇANKAYA’DA KONUT SATIN ALDI

Yakın tarihte, şehrin kuzey kısımlarındaki bölgelerdeki arazilere verilen Bağlar, Çankaya İlçesinde de yer alıyor. Tarihte eski, türküde meşhur, günümüzde de siyasetin önemli merkezlerinden biri olan prestijli Ankara Çankaya’da daire ve konutlar, yükselen enflasyonla birlikte dudak uçuklatıyor.

Bu hamlesi ile eşinin de Karamanlı olduğu öğrenilen Başkan Atilla Zorlu’nun Ankara’da konut satın alması, daha şimdiden seçim sonrasına hazırlık yaptığını gösterdi.

“ZOR GELİR SANA ANKARA”

3 yıllık Belediye Başkanlığı görevini yürüten Atilla Zorlu’nun kulislerde adaylık sözünü alabilmesi için Ankara temasları ile daha şimdiden çaba sarf ettiği gözlenirken, seçim bölgesi Ermenek’de bazı yöre halkı son zamanlarda da yer yer Başkan’ın ilk yıllarındaki hizmet kalitesinden uzak bir görüntü çizdiğini söyledi.

Taşeli sakinleri, “Başkan ilk yıllarda bol ziyareti vardı, hal hatır sorar çözüm sunardı. Şimdi bir var bir yok sanki. Duyduk ki Ankara’ya çok gidiyormuş. Yoksa Ermenek’i şimdiden gözden mi çıkardı. Daha seçime çok, zor gelir sana Ankara görevini bir tamamla.” diyerek şaşkın ve meraklı yorumlarda bulundu.

Öte yandan İyi Parti’li Zorlu’nun sık Ankara temaslarının yanı sıra partisinin Karaman teşkilatı ile nasıl bir uyum ve diyalog içerisinde olup olmadığı bilinmezken,  siyasi faaliyetlerde ortak mı yoksa yalnız mı hareket ettiği de merak konusu oldu.


 

Atilla Zorlu Ermenek Karaman Çankaya Ankara Haber Gündem Seçim Konut