Karmod, Fransa'ya lüks güvenlik kabinleri ihraç etti

Karmod Kabin Genel Müdürü Zekai Küçük: - "Prekast ürün kategorisinde ilk ihracatımızı İngiltere'ye yapmıştık şimdi buna Fransa'yı de ekledik"

Karmod, lüks kategoride üretimini yaptığı güvenlik kabinlerini Fransa'ya ihraç etti.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Karmod'un ürettiği lüks güvenlik kabinlerine son dönemde Avrupa ülkelerinden talepler artıyor. Lüks kategoride üretimini yaptıkları prekast güvenlik kabinlerini İngiltere'den sonra Fransa'ya ihraç da etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Kabin Genel Müdürü Zekai Küçük, kullanıma hazır ürettikleri modern tasarımlı güvenlik kabinlerinin Avrupa ülkelerinden talepler aldığını belirtti.

Güvenlik kabini ürün modellerini farklı beklentilere cevap verme adına geniş yelpazede çeşitlendirdiklerini kaydeden Küçük, "Prekast kabin de bu çeşitlilik içerisinde lüks güvenlik kabini modelimiz olarak yer alıyor." ifadelerini kullandı.

- "Uzun ömürlü, ferah ve geniş kabinler"

Zekai Küçük, kabinlerin modern mimari tarzı ve yapı kalitesiyle Türkiye'den sonra Avrupa ülkelerinde güvenlik noktaları için de talep almaya başladığını kaydederek, şu ifadeleri kullandı:

"Prekast ürün kategorisinde ilk ihracatımızı İngiltere'ye yapmıştık şimdi buna Fransa'yı de ekledik. Yapılarımız ülkenin kuzeyinde Manş Denizi kıyısında yer alan Colleville-sur-Mer şehrindeki mezarlıklarda güvenlik kabini olarak kullanılmaya başlandı. Proje kapsamında toplam 20 adetten oluşan 150x150 prekast güvenlik kabinini üreterek kullanıma hazır sevk ettik. Kabinlerimiz yapı estetiğiyle birlikte kullanıma hazır konsept üretimi ve Avrupa ülkelerine kolay nakliye imkanı bulunması nedeniyle ilgi görüyor. Prekast kabin modelimiz Metro City kabin modelimizle birlikte lüks güvenlik kabini sınıfında yer alıyor. Kabinin 150x150 ve 150x270 ölçüde üretimleri bulunuyor. Prekast kabinlerimizin duvar ve çatı panelleri özel kalıp sistemi kullanılarak cam elyaf reçinelerin betonla birlikte kullanımıyla üretiliyor."

Küçük, bu güvenlik kabinlerinin uzun ömürlü olduğunu belirterek, "Ferah iç mekan ve geniş seyir açıklığında pencerelere sahip. Prekast kabin modelimiz yüksek güvenlik gerektiren kullanım yerleri için zırhlı kurşun geçirmez kabin özelliğinde de üretim yapılabiliyor." değerlendirmelerinde bulundu.


AA