KARAMAN'DA EĞİTİM SİSTEMİNİ YENİDEN TASARLADI

21. Yüzyılın eğitim sistemini yeniden tasarlayan POLİNOM Eğitim Kurumlarını,

POLİNOM EĞİTİM KURUMLARI KARAMAN’DA EĞİTİM SİSTEMİNİ YENİDEN TASARLADI

Karaman’da tecrübeli eğitimci Şenol Erkan, 21. Yüzyılın eğitim sistemini yeniden tasarlayan POLİNOM Eğitim Kurumlarını işletme ortağı Cevahir Kolyiğit eşliğinde şehre kazandırdı. Erkan;

“Allah sonunda kendi kurumumuzu açmayı nasip etti. Karaman Eğitimi için en güzel yenilikçi sistemlerle, en güçlü eğitim kadrosuyla yakında hizmet vereceğiz.”dedi.

Çok kazandıran ideal profesyonel eğitim kurumu özelliği ile yurt çapında ivme kazanan POLİNOM Eğitim Kurumları,  üniversite adaylarına tercih danışmanlığı da sunuyor.

Eğitim kurumunun öne çıkan özelliklerine bakıldığında,  aydınlık ferah sınıfları, eğitim kadrosu, öğretim modelleri, deneme sınavları, koçluk sistemi ve sınırsız yayın desteği gibi öne çıkan özellikleri bulunuyor.

Karaman’da eğitim sistemi adına yeni bir heyecan ve soluk kazandıracaklarını ifade deden Erkan;

“Bizim için YKS ve LGS sınav süreci çok ciddi bir hazırlık gerektiriyor. Bunun için planlı, programlı ve disiplinli olmamız ön plana çıkıyor. Umuyoruz ki öğrencilerimiz bu ortamda maksimum derecede odaklanarak hedeflerine ulaşabilecekler.

Kadroya gelecek olursak, iddia ediyoruz en deneyimli ve kendi branşlarında en iyi öğretmenleri aynı çatı altında birleştiriyoruz ve bunun onurunu şimdiden yaşıyoruz. Öğretmen kadromuz ile temelli öğrenme modelini yani akademik zekayı sosyal ve duygusal zeka türleri ile destekleyeceğimiz bir modeli de uygulayacağız.

Kadromuz yılların verdiği tecrübe ile geçmiş yıllarda üniversite sınavlarında hangi konularda, ne tarz sorular çıktığının analizini deneyimleyerek, bunları öğrencilerimizle paylaşmanın da şimdiden heyecanını yaşıyorlar. Tüm öğrencilerimizi kurumumuzun faydalanmasını umut ediyoruz. ”dedi.




POLİNOM Karaman Haber Gündem Şenol Erkan Eğitim