Böyükparmaksız Seçim Çalışmalarında Hız Kesmiyor

Ayrancı'da seçim atmosferi giderek kızışıyor. Belediye başkan adayı Böyükparmaksız, yoğun seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Her geçen gün artan teveccühle birlikte, Ayrancı halkının desteği katlanarak artıyor. Bu süreçte Ayrancı Belediye Başkanlığı için yürütülen çalışmalarda, partisinin çatısı altında birleşen insanların katılımı da dikkat çekiyor.
Aday, seçim vaatleriyle değil, hazırladığı somut projelerle halkın karşısına çıkıyor. Ayrancı için öncelikli olanın ayrım gözetmeksizin tüm halkla kucaklaşmak olduğunu belirten Böyükparmaksız, projelerinin halk tarafından olumlu karşılandığını ifade ediyor.
"Halkımız iyi biliyor, ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz," diyen Böyükparmaksız, bu koltukların milletin emaneti olduğunu vurguluyor. Göreve geldikleri takdirde sadece seçim öncesinde değil, seçim sonrasında da projelerini hayata geçireceklerini belirtiyor.
Ankara'da Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi'nde gerçekleştirdiği görüşmelerde, partisinin güçlü desteğiyle çalışmalarına devam edeceğini belirten Böyükparmaksız, makam ve rakam için değil, halka hizmet anlayışıyla göreve talip olduğunu ifade ediyor.
Ayrancı'nın sorunlarına değinen Böyükparmaksız, köhnemiş, rant odaklı siyaset anlayışının Ayrancı için çözüm olmadığını savunuyor. Halka hizmet için çaba sarf edilmesi gerektiğini vurgulayan aday, Ayrancı'nın hayvancılık potansiyelini değerlendirmek, bir hayvan pazarı kurmak ve mezbaha yapmak gibi projeleri hayata geçirmeyi hedefliyor.
Ayrancı için birleşik bir kalkınma vizyonu çizen Böyükparmaksız, il genel meclis üyesi aday adaylarıyla da istişarelerde bulunuyor. Top yekün kalkınma için mücadele edeceklerini söyleyen aday, göreve geldiklerinde devlet imkanlarını ilçe ve halkın emrine sunacaklarının sözünü veriyor.
Aday, seçim sürecindeki hız kesmeden devam eden çalışmalarıyla, Ayrancı'nın kurtuluşu için elinden geleni yapacağını ifade ediyor.

karaman haber karaman haber siteleri karaman habercisi karaman haber ajansı karaman haber gündem