BOYNUKALIN, "İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAYAN HAİNLER..

KARAMAN Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Boynukalın,

KARAMAN OSB YÖNETİMİ;

“İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAYAN HAİNLER, EMELLERİNE ASLA ULAŞAMAYACAKLARDIR”

“DAYANIŞMAMIZ ŞER ODAKLARINA VERECEĞİMİZ EN ANLAMLI CEVAPTIR”

KARAMAN Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal Boynukalın, İstanbul Beyoğlu İstiklal Caddesinde Pazar günü meydana gelen hain terör saldırısını lanetledi. 

“Ülkemizin birlik ve beraberliğini hedefleyen hain saldırıyı nefretle kınıyoruz.” diyen Başkan Boynukalın, mesajında;

“Milletimizin başı sağolsun. Masum vatandaşlarımızı katlederek, toplumsal huzurumuzu bozmayı hedefleyen bu insanlık dışı saldırıyı şiddetle kınıyoruz. 

Birlik ve beraberliğimize kastederek, ülkemizi iç karışıklığa sürüklemeyi hedefleyen hainler ve işbirlikçileri ne yaparlarsa yapsınlar alçakça terör saldırıları asla hedefine ulaşamayacaktır.

Unutmayalım ki, milletimizin kardeşliğine ve ülkemizin geleceğine darbe vurmayı hedefleyen bu eylemler karşısında göstereceğimiz dayanışma, şer odaklarına vereceğimiz en anlamlı cevap olacaktır.

Ayrıca bilinmelidir ki, bu ülke son neferine kadar bayrağını göklerde dalgalandırmaya devam edecektir. Bu noktada ne yapılması gerekiyorsa millet olarak devlet olarak sonuna kadar yapılacaktır.

Türkiye’nin önünü kesmek, yürüyüşünü yavaşlatmak için kurulup beslenen terör örgütleri hiçbir zaman emellerine ulaşamayacaklardır.

İnsanlıktan nasibini almayan saldırılarla ülkemizin huzuru ve ilerleyişi bozmak isteyenler her zaman bozguna uğrayacaklardır.

Ülkemiz, her zaman olduğu gibi milletimizle, devletimizle bu badireleri elbette aşacaktır. 

Alçakça yapılan bu terör saldırılarını, el ele vererek, yürek yüreğe vererek bertaraf edeceğiz. Terör saldırısında yaşamlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.”dedi.


 

Karaman OSB Kemal Boynukalın Mesaj Terör Haber Gündem