Bundan 7 Ay önce Karaman Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ettiği bilinen Mehmet Bilgiç'in istifa etmediği ortaya çıktı. Karaman basınında yer alan haberlerde Mehmet Bilgiç'in görevinden istifa ettiği söz ediliyordu, Karaman belediyesi tarafından da herhangi bir resmi açıklama yapılmasa da herhangi bir tekzip de yayınlanmamıştı.
Haber sitemizin Bilgi edinme yasasından faydalanarak Karaman Belediyesinden elde ettiği bilgiler bir hayli ilginç.
Şu anda Hacı Osman ÜNÜVAR, Hacı Mehmet ÖZTAŞ ve Mustafa ALANYA'nın makamlarında görevlerini sürdürürken, Mehmet Bilgiç adına her hangi bir makam odası veya isim bile geçmiyor. Karamaninsesi.com'un Belediye Başkan yardımcıları Kaç Kişi dir? Sorusu karşısında verilen cevap ise 4 kişi olduğudur.
Belediyenin Mehmet Bilgiç hakkında 7 aydır gelmeyişini ise "İzinli ve Rapor kullanıyor" diyerek açıklaması bir hayli tuhaf.
Belediye'nin resmi web sitesi ise HABERİMİZİN doğruluğunu ortaya koyuyor. Çünkü resmi web sitesi de Başkan yardımcılarını 3 kişi olarak gösteriyor. (en altta resmi var) Madem ki izinli veya rapor alıyor, neden 4 kişi değil de 3 kişi olarak belirtiliyor.
Belediye başkan yardımcılarını 3 kişi olarak göstermesi ve Mehmet Bilgiç'i göstermemesi "NEDEN SAKLI TUTUYORLAR" sorusunu akıllara getiriyor.
Karaman Belediyesine "Belediye Başkan yardımcıları Ne kadar Maaş almaktadır." Sorusu karşısında Belediyenin verdiği cevap ise içler acısı. Verilen cevap aynen şu şekilde; "Belediye Başkan Yardımcıları 657 'ye tabi Mehmet BİLGİÇ ve Hacı Osman ÜNÜVAR, 5393 sayılı Kanunun49. Maddesine göre Belediye Meclis Üyelerinden Mustafa Alanya ve Hacı Mehmet ÖZTAŞ' tır. Belediye Başkan Yardımcılarımızdan 657'ye tabi olanlar 1.dereceli Kadroda, Bakanlar Kurulu ile açıklanan katsayıya göre; 5393 Sayılı Kanuna göre atananlar ise Belediye meclisince kabul edilen 76.000 Gösterge katsayı çarpımı tutarında maaş almaktadırlar."
Yukarıda Mehmet Bilgiç'in 657 ye tabi olduğunu yani 1. dereceli kadroda yer aldığını gösteriyor. Hem de 7 aydır gelmeyen biri. Mehmet Bilgiç Rapor alabilir hasta da olabilir insanlık hali saygı duyarız, Ama şunu da unutmayın ki kimse "vazgeçilmez" değildir.
Karamaninsesi.com
OKUNMA SAYISI: 852
Bu habere toplam 7 yorum yapıldı. Sizde yorum yapmak ister misiniz? Tıklayın
SÖZ VEREN DİLLER NEREDE..
hanı Kamil dede secildiginln ertesi söz verlyoruz dıye kendısı ıle beraber ıktıdarı-muhalefetı butun uyelere yemın ettırıp,soz vermıstı.verılen soz bıze anlatılan ınsanı degerler ıcın degılmıs demek kı..ranta,adam kayırmaya,haramı helal daıresınde gostermeye ımıs demek kı..yazık kı ne yazık..beledıyede bunlar olurken organıze mutesebbır heyette de ıyı seyler olmuyor..orada da mudurler gelıp gıdıyor...İkram bey,yaptıgınız cesaretlı haberlerı takdırle ızlıyoruz..Bu konuda da bı haber kıvradırsanız cok ıyı olur...
cok ilginç
eger gercekten tam 7 aydır beledıyeden bu adam maaş alıyosa valla cok ilginç cok. hadi baskan efendi 4 sene sonra cekip gıdecek ya meclis uyelerı
müstehak
Layık olduğumuz gibi yönetiliyoruz işte,biraz aynaya bakmak gerekiyor galiba. Biz böyle olduktan sonra ,böyle yöneticiler bize müstehak!!!
İşte Yemin Edenler
Seçimden sonra meclis ilk olarak ne yaptı; Yemin ETTİ!...
Şimdi soruyorum meclis üyeleri bu yeminler edilirken ayaklardan birini havaya kaldılar mı acaba? Bu kadar sessiz kalmaları için iki sebep vardır
1- acziyet
2- ranta ortak olma
sizce?
Veya Liyakat Ehli???
Ilginc yahu bir de liyakatten bahsediyor baskan ve saz ekibi. Kursun efendinin buna da verecek cevabi var midir acaba?
günaydın
Bu haberi karamaninsesi.com da okuyalı 1 hafta oldu sanırım. Bize bayatlamış haberlerimi sunuyırsunuz ikram bey. Ama sanırım bu bi tajtik olsa gerek.1 gün sonra yayınlansa okuyanlar eleştirecekti. Ama 1 hafta sonra yayınlayınca unutuldu diye yayınlamış olmalı. Tabi nerden bilecek benim gibi dikkatli okuyucular olduğunu.
devletin malını yemeyen mi var_??
boşverin ya neyi kafanıza takıyorsunuz ki bu memlekette kimler çalışmadığı halde maaşlarını almadı ki bu şahıs almasın ALLAH aşkına ya devletin hazinesi bol ee bu ülkede de bal tutan parmağını yalar mantığı olduktan sonra daha çok duyarız bu lakırtıları alıştık artık
Bu haberi üyesi olduğunuz bookmark sitelerinde dostlarınıza tavsiye edin.
DİĞER POLİTİKA HABERLERİ
Karaman Milletvekili Elvan'dan Bayram Mesajı
Ak parti karaman Milletvekili Lütfi Elvan Ramazan Bayramı ilgili bir masaj yayınladı
Karaman Ak Parti İl Başkanı Atik'in Bayram Mesajı
Ak Parti Karaman İl Başkanı Süleyman Atik Ramazan Bayramı Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı.
Karaman Belediye Başkanı Uğurlu'nun Ramazan Bayramı Masajı
Karaman Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.